Flyttstädning i Göteborg

Nöjd kund garanti från start till klart

Renahus erbjuder professionell flyttstädning i Göteborg med omnejd

Vi vet att det är mycket att tänka på när man ska flytta, och ett av det tråkigaste/jobbigaste momenten är just flyttstädningen. Låt oss ta hand om er städning så ni kan fokusera på ert nya hem!

Vi på Renahus ser till att flyttstädningen blir godkänd för nästa inflyttande. Vi arbetar med Nöjd-kund-garanti och skulle det mot förmodan vara synpunkter på flyttstädningen åtgärdar vi givetvis det kostnadsfritt.

Ett löfte från oss till dig – Nöjd från start till klart.

Flyttstädning är en avgörande del av flyttprocessen. Det kräver särskild uppmärksamhet och omsorg för att säkerställa att bostaden lämnas i bästa skick för nästa inflyttande.

Det är vanligt att hyresvärdar kräver att hyresgäster städar bostaden innan de flyttar ut för att få tillbaka hela sin deposition. För att göra flyttstädning i Göteborg enklare, har Renahus specialiserat sig på den här typen av städning och erbjuder professionella lösningar.

Erfarenhet

Vi på Renahus är erfarna och vet hur man städar varje del av bostaden, inklusive utmanande områden som ugnen och kylskåpet. Flyttstädning i Göteborg är en engångshändelse och priset varierar beroende på bostadens storlek och antalet rum. Genom att anlita Renahus städtjänster kan ni spara tid och pengar och få en garanti för högkvalitativ städning.

Stressa inte, Gör flyttstädningen till en enkel process med hjälp av Renahus professionella städtjänster.

-Flyttstäd Göteborg-

Vad som ingår

Alla rum

 • Torkar av fönsterbrädor och alla fria ytor.
 • Torkar garderober. (invändigt och utvändigt).
 • Torkar av dörrar, karmar, lister, ventiler och kontakter.
 • Dammsugning av alla golv samt våttorkning.
 • Dammtorkar väggar
 • Torkar av fast belysning.
 • Fönsterputsning.

Kök

 • Rengöring av diskbänk, diskho och blandare.
 • Rengöring av ugn, spis och micro(invändigt och utvändigt).
 • Rengöring av köksskåp. (invändigt och utvändigt).
 • Rengöring av alla vitvaror (utvändigt och invändigt).
 • Rengöring av spisfläkt.

Badrum/toaletter

 • Rengöring av toalett, badkar/dusch och handfat.
 • Rengöring utsidan av tvättmaskin och torktumlare samt tvättmedelsbehållaren på tvättmaskinen och luddfilter på torktumlaren.
 • Rengöring av badrumsskåp.
 • Rengöring av kakel.
 • Rengöring av brunnar och ventiler.

Offereras separat

Förutom den vanliga städningen kan vi mot tillägg hjälpa er med städning av:

 • Balkong (inglasad eller öppen).
 • Källare/förråd/Vind.
 • Garage.
 • Hårt nedsmutsad bostad.
 • Bortforsling av skräp.

 

Vid flyttstädning står Renahus för allt material.

Ladda hem checklista PDF Moment flyttstäd

Att tänka på vid flyttstädning i Göteborg

Bostaden bör vara helt tömd vid flyttstädning. I annat fall behöver ni meddela oss detta så vi kan planera städningen så den blir så bra som möjligt. Stäng av och frosta av kyl och frys.
Om ni önskar att vi ska rengöra bakom kyl, frys, spis och tvättmaskin/torktumlare så behöver ni dra ut dessa så vi kommer åt.
Vi tar inte bort tavelkrokar, spikar mm. 
Om det finns skador på bostaden behöver ni meddela oss detta. Exempelvis fönster som ej går att öppna eller något som inte fungerar som det ska. Glöm heller inte att beställa städning av balkong, förråd/vind eller garage om ni har detta.
Vi har 7 dagar nöjd kund garanti på flyttstädning i Göteborg.

Flytthjälp

Behöver ni hjälp med själva flytten så kan vi även vara behjälpliga med detta.

Vi städar enligt mäklarsamfundets rekommendationer. Läs mer här

Rot & Rut

För flyttstädning är ni berättigade skattereduktion för hushållsnära tjänster. Ni betalar endast 50% av kostnaden som dras direkt på fakturan .Ni behöver inte tänka på något utan det hjälper vi er med.

Ni kan läsa mer på skatteverkets hemsida här

Skicka flyttstädförfrågan nedan

Frågor och svar om flyttstädning

Bostaden bör vara helt tömd vid flyttstädning. I annat fall behöver ni meddela oss detta så vi kan planera städningen så den blir så bra som möjligt.

Kyl & frys behöver vara avstängda samt avfrostade.
Om ni önskar att vi ska rengöra bakom kyl, frys, spis och tvättmaskin/torktumlare så behöver ni dra ut dessa så vi kommer åt. 

Om det finns skador på bostaden behöver ni meddela oss detta.
Exempel på skador kan vara fönster som ej går att öppna eller något som inte fungerar som det ska.

Glöm heller inte att beställa städning av balkong, förråd/vind eller garage om ni har det.

Beställer ni flyttstädning av oss, tar vårt professionella flyttstädningsteam med sig allt material och alla redskap som behövs. Det enda vi behöver är tillgång till varmt vatten och ström. 

Ni bokar enkelt flyttstädning genom att fylla i formuläret här ovan, maila oss på info@renahus.com eller ringa oss på kontorstid 010 750 08 06.

Vi vill bara ha 100% nöjda kunder!

Därför har vi vår nöjd-kund-garanti. Garantin för flyttstädning gäller 7 dagar efter utförd städning.

Hör av er till oss så åtgärdar vi det ni inte är nöjda med. 

Priset för en flyttstädning baseras vanligast på hur många kvm bostaden har, men också om det finns övriga utrymmen såsom inglasad balkong, garage, förråd eller andra utrymmen som ni vill ha städat. Ni hittar vår prislista här

Ni kan antingen möta upp oss vid start eller lämna in nyckel till oss på Milpålegatan 3 senast 48 timmar innan bokad städning.

Vi gör alltid en besiktning av bostaden innan vi påbörjar städningen. När städningen är klar, besiktigar vi helst bostaden tillsammans med dig. Har du inte möjlighet att vara med vid besiktningen, så har vi alltid 7 dagar garanti på flyttstädning eller till den nyinflyttade eller bovärden besiktigat städningen. Vi tillämpar 100% kundnöjdhet och kommer alltid att åtgärdar eventuella synpunkter inom 48 timmar.

Vi städar absolut på helgen. Dock tar vi från 50% extra i helgtillägg då vår personal får OB-tillägg enligt avtal på helgen.

Minimum tillägg är 1500 kr

Ja självklart kan du boka av eller boka om din städning. Men görs det senare än 48 timmar innan bokad städning debiterar vi 550 kr. Avbokas städningen när vi är på plats enligt avtalat debiteras full kostnad.

Denna webbplats använder kakor. Genom att använda våra sidor accepterar du användandet av kakor