Dödsbo och dödsbotömning i Göteborg

Renahus hjälper er med packning och bortforsling av bohag samt städningen så ni får färre saker att tänka på.

När en närstående gått bort och man är i sorg, kan det vara extra tungt att ta hand om det praktiska som man som anhörig behöver ta hand om

Att tömma och städa ur dödsboet brukar vara en del av de saker som behöver lösas. Men när sorgen är stor och kraften saknas kan du känna dig trygg i att lämna över tömning av bohag och städningen till oss på Renahus.

Vi erbjuder pålitlig dödsbotömning i Göteborg. Med vårt fokus på kvalitet och service strävar vi efter att göra dessa utmanande situationer lättare för våra kunder. Läs vidare för att upptäcka hur Renahus kan vara din pålitliga partner för att göra dödsbotömningen så smidig som möjligt. Kontakta oss så kommer vi tillsammans fram till en lösning som passar er.

Dödsbostäd och dödsbotömning i Göteborg, Vi finns här för er.

Vi på Renahus hjälper er med packning och bortforsling av bohag samt städningen så ni får färre saker att tänka på. 

Vid denna typ av arbete önskar vi ett platsbesök för att kunna bedöma tidsåtgång och tillsammans med er gå igenom vad ni önskar att vi gör med bohaget. 

Vi försöker i största mån alltid skänka till välgörande ändamål eller till föreningar och organisationer som i sin tur kan sälja vidare till bättre behövande.

Är det något ni önskar sälja så är vi även behjälpliga med det.

När bohaget är tömt utför vi en traditionell flyttstädning enligt mäklarsamfundets rekommendationer 
Läs mer om flyttstädning HÄR

Dödsbotömning Göteborg

Du kan alltid känna dig trygg när du anlitar Renahus. 
Vårt proffsiga team är utbildade och vi lämnar alltid garanti på vår städning.

Sammanfattning – varför anlita Renahus för dödsbotömning i Göteborg?

  • Professionell planering: Vår personal arbetar noggrant och med respekt för din situation och ser till att säkerställa att processen utförs smidigt och effektivt.
  • Trygg och diskret hantering: Renahus utför dödsbotömning med stor omsorg och diskretion. Vi förstår att varje föremål kan ha sentimentalt värde, och vi behandlar varje objekt med den uppmärksamhet det förtjänar.
  • Miljövänlig avfallshantering: Vi strävar efter att minimera vår påverkan på miljön genom att använda miljövänliga metoder för avfallshantering. Vi återvinner och donerar så mycket som möjligt för att stödja hållbara och samhällsnyttiga initiativ.

Renahus är fullt försäkrade hos Trygg Hansa ifall något skulle hända med eller i den  fastighet  uppdraget sker i. Vi är flexibla och lyhörda inför era önskemål.

Kontakta oss idag så berättar vi mer

.

Hjälp med dödbotömning av bohag samt städning.

Denna webbplats använder kakor. Genom att använda våra sidor accepterar du användandet av kakor