Om oss

Ansvar, Förtroende och Gemenskap

Om oss

Renahus är ett familjeägt företag i Göteborg med omnejd.

Vårt största mål är att göra våra kunders vardag lite enklare. Vi erbjuder attraktiva städ och servicetjänster för företag och privatpersoner till rimliga priser.

Vi brinner för service och värderar varje uppdrag lika högt oavsett om det rör sig om enstaka tillfällen eller ett återkommande projekt.

Vi utför vårt arbete med stolthet och vår strävan är att alltid lämna 100% kundnöjdhet.

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg i att anlita oss.

  • Vi är anslutna med kollektivavtal via Almega Serviceföretagen
  • Vi har ansvarsförsäkring via Trygg Hansa
  • Våra medarbetare har trygghetsförsäkring via FORA
 

Renahus har målet vara ett komplett serviceföretag och ständigt sträva efter ett aktivt miljöarbete, att vara städbranschens bästa arbetsgivare och alltid lämna 100% kundnöjdhet.

Vi har stor erfarenhet utav flyttstäd, hemstäd, storstäd, visningsstäd, dödsbo, kontorsstäd, trappstäd, byggstäd samt en rad olika servicetjänster.

Alla städningar utförs med kvalitet och självklart en garanti så att du som kund känner dig trygg med ditt val.

Hör av dig till oss för en kostnadsfri offert!

Vänligen

Michael & Karin med personal ❤

Ansvar

Renahus tar ansvar. Vi tar ansvar för våra medarbetare så alla är rätt försäkrade och har rätt arbetsvillkor så alla medarbetare kan känna sig trygga i sin anställning. Renahus tar ansvar för miljön genom att ständigt sträva efter användning av miljövänliga produkter och fokusera på ett utvecklande miljöarbete. 

Förtroende

Vi håller vad vi lovar. Vårt mål är att bygga långsiktiga affärsrelationer med våra kunder. Det får vi genom att hålla vad vi lovar. Vi lovar att du ska få den bästa servicen och det bästa bemötandet varje gång du kontaktar Renahus.

Gemenskap

På Renahus peppar vi varandra.  Vi delar med oss av kunskap och hjälper varandra om vi kört fast. Vi har roligt på arbetet och försöker också hinna med aktiviteter utanför arbetstid.  Renahus står för allas lika värde och jämställdhet.
  • Kund-garanti 2 dagar Vi ger 2 dagars garanti på vår städning. 7 dagar för flyttstäd. Skulle det vara så att du inte känner dig nöjd kontaktar du oss på Reklamation@renahus.com. Vår kunniga personal gör alltid sitt yttersta och lämnar alltid sina uppdrag 100%-igt. Ibland händer det tyvärr att kunden inte är nöjd. Därför erbjuder vi alltid 2 dagars garanti på din städning.
  • Försäkrade Vi är försäkrade genom Trygg Hansa . Vår personal är försäkrad till och från, och under arbetet.
  • Ansvarsförsäkring Vi har ansvarsförsäkring hos Trygg-Hansa om det sker en olycka. Dessutom erbjuder vi trygg förvaring av dina nycklar och larmkoder.
  • Flexibla Vi är en flexibel organisation och anpassar oss och städningen helt efter dina behov.
  • Förmånligt pris Vi erbjuder dig städning till fasta priser alla dagar i veckan, d.v.s. även under helger.
  • Utbildade Alla våra medarbetare är utbildade inom städservice och hemservice. Vi städar professionellt med moderna metoder. Våra städprodukter, städredskap, städmaskiner och rengöringsmedel införskaffas för god städekonomi och miljö.
  • Miljövänlig och skonsam städning Vi försöker alltid använda oss av miljömärkta produkter.

Våra kunder gillar oss

Denna webbplats använder kakor. Genom att använda våra sidor accepterar du användandet av kakor