Första intrycket är viktigt!
Från första sekunden någon kliver in hos er bildar de sig en uppfattning,

era lokaler är ert ansikte utåt vid besök.

Oavsett om det är kontor, reception, butik eller trappstädning. Låt oss hjälpa er att ge era besökare den bästa möjliga känslan när dom besöker er.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av er arbetsplats så går vi igenom hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

På Renahus Göteborg AB erbjuder vi professionella städ- och servicetjänster för företag. Vi förstår också vikten i att våra relationer ska vara kommunikativa och våra tjänster väl utförda. Renahus erbjuder en rad olika städ och servicetjänster till ditt företag. Förutom vanliga städtjänster erbjuder vi också specialtjänster såsom mattrengöring, fönsterputsning, golvvård, kaffemaskiner och fruktkorgar.

Vi är stolta över att erbjuda städ och servicetjänster åt företag i och runt om Göteborg.  Men ren och fräsch lokal främjar en säker och hälsosam miljö för både kunder och anställda. Våra städtjänster kan anpassas för att möta varje företags unika behov och budget. Vi ser fram emot att samarbeta med dig för att hålla ditt utrymme rent och hälsosamt!

Renahur har helhetslösningar för er arbetsplats. Städning, kaffelösningar och frukt på er arbetsplats.

Alla våra medarbetare bär ID06 eller ServiceID och vi är försäkrade genom Trygg Hansa.

Förtroende

Renahus erbjuder städtjänster för företag i Göteborg med omnejd såsom bodstäd, trappstäd, kontorsstäd och vi hjälper er gärna med städning efter att bygget är klar och det är dax för byggstäd. Vi gör det rent och snyggt innan hyresgästen ska flytta in. 

Vårt mål är att bygga långsiktiga affärsrelationer med våra kunder. Det får vi genom att hålla vad vi lovar.
Vi lovar att du ska få den bästa servicen och det bästa bemötandet varje gång du kontaktar Renahus.

Läs mer om oss här

Våra företagstjänster

KONTORSSTÄD

Med vår städning av er lokal får alla en trivsam miljö att arbeta i. Hos oss får ni alltid en personlig kontakt till ert företag.

TRAPP & ENTRÈSTÄD

Er entré och ert trapphus ger ett första intryck av er fastighet. Vi Jobbar för att underhålla fastighetens funktion och värde samtidigt som vi skapar en ren och fräsch miljö där människor ska trivas.

BODSTÄD

Oavsett om man arbetar på en byggarbetsplats eller på kontor, bör hygienen alltid vara en fråga som prioriteras. Vår bodstädning bidrar till bättre trivsel och hygien på er arbetsplats.

Flyttstäd Företag

Ska ni flytta och behöver hjälp med städning av er tidigare eller nya lokal.

Byggstäd

Stort eller litet byggprojekt? För oss spelar det ingen roll! Vi hjälper er med städning innan, under och efter bygget.

Frukt på Jobbet

Fem knytnävsstora portioner om dagen. Så mycket frukt och grönsaker är bra att äta för att hålla sig hälsosam. Med andra ord: 500 gram för vuxna "Livsmedelsverket"

Denna webbplats använder kakor. Genom att använda våra sidor accepterar du användandet av kakor