Första intrycket är viktigt!
Från första sekunden någon kliver in hos er bildar de sig en uppfattning,

era lokaler är ert ansikte utåt vid besök.

Oavsett om det är kontor, reception, butik eller trappstädning. Låt oss hjälpa er att ge era besökare den bästa möjliga känslan när dom besöker er.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av er arbetsplats så går vi igenom hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

På Renahus Göteborg AB erbjuder vi professionella städtjänster för företag som är belägna i Göteborg med omnejd. Vi förstår att företag förlitar sig på städtjänster för att bibehålla hygien inom deras kommersiella lokaler, byggarbetsplatser, kontor, butiker och entréer. Renahus erbjuder rutinmässiga städuppgifter såsom dammsugning, moppning och desinfektion av toaletter, konferensrum och fikarum. Förutom vanliga städtjänster erbjuder vi också specialtjänster såsom mattrengöring, fönsterputsning och golvvård.

Vi är stolta över att erbjuda pålitliga och erfarna städtjänster som garanterar att dina lokaler är helt rena, främjar en säker och hälsosam miljö för både kunder och anställda. Våra städtjänster kan anpassas för att möta varje företags unika behov och budget. Vi ser fram emot att samarbeta med dig för att hålla ditt utrymme rent och hälsosamt!

Alla våra medarbetare bär ID06 eller ServiceID och vi är försäkrade genom Trygg Hansa.

Förtroende

Renahus erbjuder städtjänster för företag i Göteborg med omnejd såsom bodstäd, trappstäd, kontorsstäd och vi hjälper er gärna med städning efter att bygget är klar och det är dax för byggstäd. Vi gör det rent och snyggt innan hyresgästen ska flytta in. 

Vårt mål är att bygga långsiktiga affärsrelationer med våra kunder. Det får vi genom att hålla vad vi lovar.
Vi lovar att du ska få den bästa servicen och det bästa bemötandet varje gång du kontaktar Renahus.

Läs mer om oss här

Våra företagstjänster

Kontorsstäd

Bodstäd

Trappstäd

Byggstäd företag

Vad våra kunder tycker om oss

Denna webbplats använder kakor. Genom att använda våra sidor accepterar du användandet av kakor